mboost-dp1

Shutterstock

Apple bygger op til WWDC-keynote med ny æra og længe rygtede mixed-reality-headset

- Via Macworld -

Apple bygger op til WWDC-keynote-begivenheden den 5. juni ved at drille med en ny æra.

Dette antyder, at de vil afsløre et nyt mixed-reality-headset, som har været længe rygtede.

Det headset er en del af Apples plan om at bringe AR og VR mainstream, og det forventes at have et ekstremt højt prisskilt på over $3.000.

Apple ønsker dog ikke at sælge dette headset, men bruge det til at skabe forventninger om en mere overkommelig model, der kommer i 2025.

Gå til bund
Gravatar #1 - SpegepølseBøvs
2. jun. 2023 22:35
Ja. Jeg har hørt at den første model er overlegen alt andet på markedet (lige pt), men det er bare alt for stort og uhandy at have på. Det er for besværligt og man ser direkte dum ud med dem på, for st sige det lige ud. Det var bl.a. udviklerne af produktet der gjorde et stort arbejde i at gøre opmærksom på, at produktet ikke er færdigudviklet. Så det er nok rigtig nok at den næste version bliver mere Apple’esque i dets design. Og at det er så den model man kan få lov at købe.
Gravatar #2 - SpegepølseBøvs
6. jun. 2023 04:36
Ok, jeg så lige videoen om de briller. De er flottere end jeg turde håbe på, men næste version bliver med garanti tyndere og lettere at bære. De har de vildeste specs. Prisen... ved sgu snart ikke :D
Gravatar #3 - dugfrisk
6. jun. 2023 06:05
SpegepølseBøvs (2) skrev:
Ok, jeg så lige videoen om de briller. De er flottere end jeg turde håbe på, men næste version bliver med garanti tyndere og lettere at bære. De har de vildeste specs. Prisen... ved sgu snart ikke :D

https://futurism.com/the-byte/apple-mocked-hilario...
Gravatar #4 - risortstiven457
12. jun. 2023 04:01
Mcdfoodforthought feedback portal wants to know what makes their foodies happy and what does not. The company values honest customer feedback which will be used to raise their store standards in products and services.

Click here for more information: https://mcdfoodforthoughts.info/
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login