mboost-dp1

Information

Indsendelse af nyheder

Hvis du falder over en god IT- eller gaming-relateret nyhed, kan du indsende den under ‘Indsend nyhed’. For indsendte nyheder gælder flg. retningslinjer:

  • Nyheden må højst være en uge gammel.
  • Kilden skal angives korrekt.
  • Nyheden skal henvise til originalkilden/sitet og ikke et sekundært nyhedssite.
  • Hvis man vil have credit for nyheden, skal den være omskrevet i forhold til originalkilden.
  • Hvis man indsender en nyhed, der er kopieret direkte fra originalkilden, skal der gøres opmærksom herpå.

I tilfælde af en total eller delvis omskrivning (over 50 %) tager Newz sig ret til at tage credit for nyheden, således at nyhedsindsenderen ikke står som skribent for tekst, man ikke selv har skrevet. Man vil dog stadig stå som indsender af nyheden.

Hvis ovenstående retningslinjer ikke følges, vil nyheden ikke blive brugt. Redaktionen forbeholder sig desuden retten til at redigere i indsendte nyheder samt undlade at bruge nyheder, der ikke har klar relevans eller interesse. Bemærk, at alle indsendte nyheder tilhører Newz og Railgun.

Brug af forum

Man skal være oprettet som bruger for at kunne deltage i debatten omkring en nyhed og for at kunne skrive i vores forum.

Indlæg skrevet i forummet kan redigeres inden for 10 minutter, efter indlægget er blevet gemt, så længe en anden bruger ikke skriver en indlæg efterfølgende. Alle rettelser i indlæg vil kunne ses. Gemte indlæg vil automatisk dukke op i tråden hos andre, som følger med i den samme tråd.

”Brugerens ikon/billede” – Trykker på du på billedet for den bruger, som har skrevet et indlæg, vil du se vedkommendes profiloplysninger.

Retningslinjer

Principielt er det tilladt at diskutere alt, og forumet er som udgangspunkt ikke modereret på nogen måde. Når det er sagt, er der dog en række ting, som ikke er tilladt på Newz og Railgun. Det er f.eks. ikke tilladt at:

  • Opfordre til ulovligheder, herunder piratkopiering og ulovlig download af copyrightbeskyttet materiale samt reklamere for pyramidespil og lign.
  • Poste indlæg, som indeholder stærkt nedsættende kommentarer om race, religioner eller seksuelle observanser.
  • Spamme, ved f.eks. gentagne gange at indsende en besked med stort set samme indhold, at reklamere i selve forumteksten for andre internetsider eller indsende indtil flere kommentarer uden egentligt indhold, eller som er irrelevante i forhold til den pågældende diskussion.
  • Hænge en eller flere brugere ud offentligt i forumet eller chikanere brugere på sidens interne beskedsystem. Dette omfatter stærkt nedsættende kommentarer, trusler og offentliggørelse af privatoplysninger og privat korrespondance uden den pågældende brugers accept.
  • Som udgangspunkt medfører overtrædelse af disse regler i første omgang, at det pågældende indlæg slettes og gerningsmanden får en advarsel samt henstilling om at stoppe den pågældende aktivitet. Såfremt dette ikke sker, eller en anden overtrædelse af reglerne forekommer, vil det medføre deaktivering. Særligt grelle tilfælde vil medføre øjeblikkelig deaktivering.

Såfremt du opdager et indlæg, som du mener, er en overtrædelse af disse regler, send da venligst en e-mail til [email protected], så vil vi vurdere, om der skal foretages yderligere i sagen.

Alle beslutninger er endegyldige.

Ophavsret

Ophavsret og registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere. Alt originalt indhold på dette site tilhører Newz.