mboost-dp1

Shutterstock

Dish Network Bekræfter Ransomware-Angreb som Årsag til Netværks- og Serviceafbrydelse

- , indsendt af arne_v

Dish Network, en satellit- og tv-udbyder, har bekræftet, at et ransomware-angreb var årsagen til den flerdages netværks- og serviceafbrydelse, der startede i fredags.

Virksomheden har indgivet en 8-K-formular til U.S. Securities and Exchange Commission, hvor de erklærede, at afbrydelsen skyldtes en cybersikkerhedshændelse og at trusselsaktørerne stjal data fra kompromitterede systemer.

Dish Network har hyret “tjenesterne fra cybersikkerhedseksperter og eksterne rådgivere” og underrettet de relevante retshåndhævende myndigheder om angrebet.

Kilder har fortalt BleepingComputer, at Black Basta ransomware-operationen står bag angrebet, men dette er ikke blevet bekræftet af Dish Network.

Gå til bund
Gravatar #1 - cousinfardage
15. mar. 2023 06:39
Dish Network har hyret “tjenesterne fra cybersikkerhedseksperter og eksterne rådgivere” og underrettet de relevante retshåndhaevende myndigheder om angrebet. driving directions
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login