mboost-dp1

Shutterstock

El Salvador udnytter crash i Bitcoin-pris til at forsyne krypto-beholdningen

- Via The Independent -

El Salvador har henover weekenden udnyttet et crash i Bitcoin-prisen som en mulighed for at pynte på sin beholdning af kryptovaluta, skriver The Independent.

“They can never beat you if you buy the dips,” skrev El Salvadors præsident Nayib Bukele på Twitter i går, hvilket er investorslang for at slå til, hvis en aktiv er faldet i pris.

Det centralamerikanske land købte i weekenden 150 Bitcoins til en samlet værdi af 6.7 millioner dollar. Det annoncerede Bukele kort tid efter, at Bitcoin-prisen dykkede fra over 48.000 dolllar til under 46.000 dollar.

“We just bought the dip. 150 new coins! El Salvador now holds 700 coins,” tweetede han.

Købet kommer mindre end to uger efter, at El Salvador – som det første land i verden – officielt introducerede Bitcoin som et lovligt betalingsmiddel.

Læs også: El Salvador køber Bitcoin til en værdi af 20.9 millioner dollar og bliver det første land til at legalisere kryptovaluta som betalingsmiddel.

Landets Bitcoin-lovgivning har til formål at høste fordelene ved kryptovalutaens grænseløse og decentrale teknologi. Fordelene inkluderer en reducering i betalingsgebyrer, en sikring mod inflation samt en mindsket afhængighed af den amerikanske dollar som reservevaluta.

Gå til bund
Gravatar #1 - Mock
22. sep. 2021 08:24
ja det var vist så ikke helt the dip alligevel, da vi også så 40250 dollars
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login