The Sleepless LAN #3


Gå til bund
Gravatar #1 - Desca
13. jan. 2008 19:06
Så starter TSL op igen. Denne gang kører vi med fuld knald på, og sørger for at bringe endnu en fed oplevelse til arrangementet. Som altid sætter vi stor fokus på at TSL skal blive et sjovt og hyggeligt LAN. Det er nemlig hele idéen bag TSL. At have det sjovt og møde nye ligesindede mennesker. Derfor vil vi også sørge for at TSL vil være spækket med konkurrencer i alt lige fra udendørs konkurrencer til Counter-Strike og hvad ellers vi kan finde på. Der vil være noget for hver en smag!

Præmierne vil være i form af hardware, gavekort osv. Der vil ikke være pengepræmier. Dette har vi valgt af hensyn til hyggen og vi dermed ønsker at vores deltagere ikke bare kommer for at vinde penge, men for at have det hyggeligt.

TSL #3 bliver afholdt i Nyborg Idrætsparkhal fra d. 17. marts til d. 20. marts 2008.

Nyborg Idrætsparkhal består af fodboldanlæg, tennishal og Nyborg Badeland, så for de få vandhunde der er, er der mulighed for at hoppe rundt i Nyborg Badelands gode vandfaciliteter. Idrætsparkhallen ligger også ganske centralt. Det ligger ikke mindre end 15 minutters gåtur fra banegården/busstationen og kun 10 minutters gang fra nærmeste tankstation og McDonald. Der vil være maksimalt 20 minutters gang fra Idrætsparkhallen til centrum af Nyborg by.

Der vil være gode bade- og toiletfaciliteter, da der er adgang til omklædningsrummene i hallen for deltagerne. Dette gælder både herre og dame omklædningsrummene så damerne ikke skal bade med mændene (Sorry guys).

Der vil være 144 pladser til rådighed hvor der vil være rigeligt med plads at gøre sig brug af. Da det er en del af hyggen at kunne sidde godt, går vi også meget op i at alle får ordentlig med plads til deres udstyr. Vi vil have et 100/1000 mbit netværk med mulighed for trådløs tilslutning så alle overførsler internt vil fungere upåklageligt. Så for at summere op kan TSL #3 endnu engang tilbyde følgende

144 pladser
100/1000 mbit netværk
Trådløst netværk
Masser konkurrencer
Gode præmier
Perfekt placering
Mulighed for morgen- og aftensmad
Gode bade- og toiletfaciliteter
Storskærm
Kiosk

Se meget meget mere om det næste event på www.thesleeplesslan.dk

Så på vegne af TSL #3 Crew glæder vi os til at se jer alle til endnu et sjovt og hyggeligt LAN party i Danmarks midte.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login