mboost-dp1

Forudbetale for internet 5 år ud i fremtiden


Gå til bund
Gravatar #1 - arne_v
25. nov. 2023 00:33
https://ekstrabladet.dk/forbrug/Teknologi/efter-ko...


Kunderne har indgået en aftale med Wizer, hvor de typisk forudbetalte 12.000-15.000 for til gengæld at få fiberinstallationen og fem års 'gratis' internet leveret af Wizer.

Men nu har Wizer erklæret sig konkurs,
Gravatar #2 - larsp
25. nov. 2023 11:08
Og sådan er det når et firma går konkurs. Firmaet løber tør for midler og kan ikke længere levere de lovede produkter og services, og så må de dreje nøglen om. Kunderne kan ikke gøre andet end at stille sig i kø i håb om at få en sjat tilbage når "boet gøres op".

Det er stadig en ubetinget god ting at have en "konkursfunktion" i loven, for ellers ville det være alt for risikabelt at starte et firma. Den hårde sandhed er at kunderne (og leverandører med noget i klemme) må tage tabet. De burde have vist, at den slags kunne ske da de betalte 5 år ud i fremtiden, til et nyt og ikke velkendt firma.

... 15.000 kroner for 5 års internet og installation. Hvis installationen koster 5.000 vil det sige 10.000 / (12 * 5) = 167 kr om måneden. Det er faktisk en udmærket pris.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login