Reklamer er *altid* et sikkerhedsproblem


Gå til bund
Gravatar

#1 Claus Jørgensen 28. jun. 2019 20:47

Se https://meta.stackoverflow.com/q/386487/95309

Selv på sider hvor man tænker man ikke behøver adblock, som Stack Overflow, er reklamer *stadigvæk* et sikkerhedsrisko.

Gravatar

#2 CBM 29. jun. 2019 06:11

Jeg har i forvejen adblockers kørende konstant på alle enheder efterhånden. Alt andet er blevet for risikabelt
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 minitrue 29. jun. 2019 09:41

Som flere kommentarer på SO siger, så er det jo bare fingerprinting. Så tracking. De er der ikke noget farligt i. Virksomhederne prøver bare at forstå jer så de kan leverer jer en mere personaliseret oplevelse og generelt give jer den bedste oplevelse med deres produkter og services. Det er kun for jeres egen fordel at tracking sker og de skal nok behandle informationen om jeg sikkert og forsvarligt.

Fingerprinting har jo bare samme formål som advertising ID'et i Android, Windows, iOS og som den klassiske tracking cookie. Det kan vi vist ikke kalde et sikkerhedsproblem. Vi lever bare i en verden hvor privatliv ikke betyder noget og vi kan alle være glade for en bedre verden for os med større personlig åbenhed.

Uden data og reklame modellen vil vores internet ikke fungere. Lad os nu bare give lidt af os selv for at nyde vores internet.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login