mboost-dp1

Shutterstock

FTX skylder omkring 3.1 milliarder dollars til kreditorer

- Via CNN Business -

Den kollapsede kryptovalutabørs FTX har meddelt, at den skylder 3.1 milliarder dollars eller knap 22.5 milliarder kroner til kreditorer.

Det oplyser CNN Business.

FTX og dets tilknyttede selskaber indgav en konkursbegæring i Delaware den 11. november i et af de højest profilerede krypto-blowups, som efterlod anslået en million kunder og andre investorer med samlede tab i milliarder af dollars.

Kryptobørsen sagde lørdag, at den har lanceret en strategisk gennemgang af sine globale aktiver og forbereder sig på salg eller omorganisering af virksomheder.

FTX’s hurtige kollaps markerede en forbløffende nedtur for en af ​​de største og mest magtfulde spillere på kryptomarkedet.

Læs også: Kryptobørsen FTX er kollapset.

Gå til bund
Gravatar #1 - p1x3l
22. nov. 2022 10:25
Man er pludslig glad for indså crypto var noget lort for år tilbage :D

ihvertfald til det bliver ordenligt reguleret, det her er jo meget godt eksempel desværre, stjal jo direkte folks penge til at lave dårlige investeringer

nogle de udtaleser hans kæreste også er kommet med :D hvordan f man ville ha sine penge der forstår jeg ikke ...

hva der næsten er mere skræmmende bloomberg fik historien leveret på et selvfad tilbage i juli men ville ikke tage den op da det ville være "bad for business" så hurtigt kan man smadre sin forrretning og ry, vil tage alt fra bloomberg som tvilvsomt fremad rettet


shitshow uden lige...
Gravatar #2 - JønneTranumPaulsen
23. nov. 2022 08:25
Neeeeeeejjjjj vel??

Jeg syntes da stadig jeg ser reklamer for bitcoin hist og her - også dem hvor de i go' morgen danmark fortæller at mand, over night, er blevet mange-millionær. Eller manden der netop er fraskilt og af nød måtte investere i bitcoin, men som sjovt nok nu også er mange-millionær...

Der er da ingen der har brændt sine naller på krypto - vel ??
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login