mboost-dp1

Shutterstock

Mark Zuckerberg er “et dårligt menneske”, indrømmer Metas nye AI-chatbot

- Via Interesting Engineering -

I fredags afslørede Meta sin seneste kunstig intelligens-drevne chatbot, ‘BlenderBot 3’. Naturligvis ville alle vide, hvad chatbotten mente om CEO-Mark Zuckerberg, hvortil chatbotten havde nogle interessante ting at sige.

Det rapporterer Interesting Engineering.

Chatbots er en spændende art af AI. Til tider viser de sig at være relativt simple og ude af stand til at gøre noget særligt. Andre gange kan de ende med at blive så overbevisende, at deres programmører tror, de er blevet sansende.

I sin tidligere iteration af Blenderbot sagde Facebook, at chatbotten kunne opbygge langtidshukommelse og søge på internettet. Med den seneste version ser chatbotten ud til at besidde internettets og grundlæggernes kollektive hukommelse.

Da Max Wolff, en dataforsker hos BuzzFeed, stillede spørgsmålet om chatbottens syn på Zuckerberg, gav botten et interessant svar. Svaret var dog ganske anderledes for en anden bruger samme dag:

 

Gå til bund
Gravatar #1 - Snabeldyhr
12. aug. 2022 08:47
Det er ganske sjovt, men jeg kan ikke lade være med at tænke på om det er med fuldt overlæg, for at få det til at se ud som om at AI'en er mere intelligent end den rent faktisk er.
Gravatar #2 - speedfreak
18. aug. 2022 18:14
Det behøver man da ikke en high tech AI-chatbot for at finde ud af.
Jeg fandt ud af det, efter et besøg på facebook.com
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login