mboost-dp1

Shutterstock

Metas VR-afdeling er angiveligt under observation af FTC

- Via Business Insider -

Metas VR-afdeling skulle efter sigende være underlagt en undersøgelse varetaget af Federal Trade Commission (FTC) og flere amerikanske stater, rapporterede Bloomberg i fredags ifølge Business Insider.

I løbet af de sidste par måneder har FTC og et ukendt antal amerikanske stater afhørt tredjeparts-appudviklere hos Oculus – et datterselskab til Meta, der bl.a. producerer virtual reality-headsets.

Kilder fortalte Bloomberg, at efterforskere undersøger, hvorvidt Oculus bruger sin markedsposition til at dæmpe konkurrencen.

Oculus udgør en afgørende del i Metas ambitioner om at bygge infrastrukturen til metaverset.

Head of Reality Labs, Andrew Bosworth, annoncerede tilbage i oktober, at Oculus-brandet ville blive opløst, eftersom virksomheden i begyndelsen af 2022 ville begynde at omdøbe ‘Oculus Quest’-headsettet til ‘Meta Quest’ og erstatte Oculus-appen med Meta-appen.

Meta er allerede genstand for antitrust-kontrol af FTC. En dommer afgjorde i sidste uge, at en FTC antitrustsag mod Meta kan fortsætte. Retssagen har til formål at tvinge Meta til at sælge sine datterselskaber Instagram og WhatsApp.

Gå til bund
Gravatar #1 - forfalden
19. jan. 2022 15:36
https://www.shutterstock.com/da/image-photo/aerial...

sådan vil folketingets metaverse komme til at se ud.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login