mboost-dp1

Shutterstock

Rygtemøllen: Apple kan være nødt til at mindske iPhone 13-produktionen grundet manglen på chips

- Via Computerworld -

Den globale chipmangel, som flere industrier oplever lige nu, kan meget vel ramme Apples produktion af iPhone 13-modeller, skriver Computerworld.

Der er angiveligt tale om en reducering på intet mindre end 10 millioner enheder på grund af den globale chipkrise.

Efter planen stod Apple til at producere 90 millioner enheder af de nye iPhone-modeller inden udgangen af i år. Selskabet har dog meldt ud til sine producenter, at antallet af enheder vil blive reduceret grundet problemer med levering af chips.

Tilbage i juli forudsagde Apple en langsommere omsætningsvækst som konsekvens af chipmanglen. Selskabet har siden hen klaret udbudskrisen bedre end mange andre virksomheder, hvilket øjensynligt skyldes deres massive købekraft og langsigtede leveringsaftaler med chipleverandører, oplyser Computerworld.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ni
15. okt. 2021 08:14
... Men der jo alle dage været chips og/eller komponentmangel til iphones, når der lige er blevet lanceret... Det er lidt som med PS5, de havde langt flere chips end til det forventede salg... Der er helt klart udfordringer med produktion og leverancer, men det er som alt pludselig tilskrives præcis den faktor.
Gravatar #2 - AppleSheep
20. okt. 2021 09:01
Det kan da godt være at de har udfordringer med produktionen af iPhone 13. Men jeg mistænker også at det er derfor at vi endnu ikke har set en 30” iMac og en iMac Pro og en Mac Pro. M1 Pro og M1 Max til iMac og Dual SoC til iMac Pro og Quadro SoC til Mac Pro.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login