mboost-dp1

Aaron Taylor

Starlinks parabolantenner tiltrækker katte grundet ‘Snow Melt Mode’

- Via Tesmanian -

Nytårsaften delte en Starlink-bruger et billede af fem katte på en Starlink-parabolantenne. “Starlink fungerer fantastisk, indtil kattene opdager, at parabolen afgiver varme på kolde dage,” tweetede Aaron Taylor.

Tesmanian har nyheden.

I 2020 implementerede SpaceX ‘Snow Melt Mode’ til Starlink-parabolantennen.

Funktionen gør det muligt for parabolen at registrere temperaturen og producere varme for at undgå signalforstyrrelser forårsaget af sne på dens overflade.

‘Snow Melt Mode’ gør et godt stykke arbejde med at smelte sne og tilsyneladende også med at holde katte varme, lyder det fra flere Starlink-brugere på de sociale medier.

Gå til bund
Gravatar #1 - sirius09
6. jan. 2022 00:07
Det fuldkommen misforstået. De lader bare op, mens de kommunikerer med moderskibet, som er i kredsløb om Jorden. De skal have nye ordrer til hvad deres næste træk er, i deres mission om at overtage verdens herredømmet. De har allerede indtaget Statsministerkontoret herhjemme: https://www.facebook.com/mettefrederiksen.dk/posts...
Gravatar #2 - forfalden
7. jan. 2022 13:20
"Can a cat allow it?"
Gravatar #3 - Athinira
7. jan. 2022 19:30
Katte og internettet er bare skabt for hinanden ;-)
Gravatar #4 - Ebbe
9. jan. 2022 11:09
her gik jeg og trode at Starlink-parabolantenne var så nye at den brugte CAT 6 og ikke den gammel CAT 5, så ser man lige det. Altså.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login