mboost-dp1

Sidebars

duet app android ios pc mac anden ekstra skærm display / Newz.dk

Duet

Duet udgiver app til Android: Brug din tablet eller mobil som PC-skærm

-

Nu kan man både bruge en Android og en iOS-enhed med Duet til at få en ekstra touch-skærm til ens PC eller Mac.

Duet Display blev lanceret i 2014 og gjorde det muligt at bruge ens iPad eller iPhone som en ekstra skærm med touch-funktioner til ens MacBook.

Nu har selskabet udgivet Duet-appen på Android, så det ikke kun er iOS-tablets og telefoner, der kan få gavn af tjenesten. 

For at få appen til at fungere skal man installere Duet på ens Mac eller Windows 10-maskine og forbinde den til ens Android-enhed enten via en trådløs forbindelse eller med en ledning.

Duet har tidligere slået sig op på, at appen tilbyder den bedst mulige ydeevne, og at der nul lag. Ydeevnen på Android vil være tæt på iOS-versionen af tjenesten, men ikke helt på samme niveau.

Apples nye macOS Catalina introducerer selskabets såkaldte Sidecar-funktion, der kan gøre Duet mindre tiltalende for mange brugere ved tilbyde lignende funktionalitet, men Duet siger selv, at deres app vil tilbyde bedre ydeevne og brugertilpasning, som mange professionelle brugere vil sætte pris på.

Læs også Ny version af Parallels gør det nemmere at spille Windows-spil på Mac.

Gå til bund
Gravatar #1 - mrtb
8. okt. 2019 05:48
Det lyder ret lækkert. Jeg har længe overvejet om jeg kunne bruge min gamle 10" Android tablet som sekundær skærm, da jeg ikke har kunne finde en pæn måde at stille en normal skærm ved siden af min ultrawide.
Synes måske bare lige at 169kr er lige i overkanten for en app.

Edit: Jeg kan se at Duet ikke er den eneste løsning på markedet.
Gravatar #2 - larsp
8. okt. 2019 06:49
Det er da ikke nyt. Jeg gjorde det personligt med en Android tablet og Windows 7 for ca. 3 år siden. Jeg brugte vist Splashtop Wired XDisplay appen og den virkede fint (skal dog købes).
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login