mboost-dp1

Sidebars

Facebook horizon vr mmo virtuel verden second life roblox / Newz.dk

Facebook

Facebook Horizon kombinerer “Second Life” og “Roblox” i VR

- Via TechCrunch -

Facebook er på vej med en VR-multiplayer-verden med navnet Horizon. 

Oculus og Facebook har afsløret deres take på “Second Life” med en VR-oplevelse, der lader dig socialisere, være kreativ og spille spil med venner i hele verden.

Navnet er Facebook Horizon, og oplevelsen udgives som en lukket beta i starten af 2020, som man kan se i nedenstående video. 

Facebook Horizon lader brugere designe deres egne avatars, se film og videoer sammen med deres venner og spille spil som “Wing Strikers”.

Med inspiration fra spil som det Playstation-eksklusive “Dreams” og det yderst populære multiplayer-spil “Roblox” er det samtidig med muligt at lave sine egne objekter, steder og interaktive oplevelser fra bunden.

Facebook Horizon vil også have menneskelige guides med navnet Horizon Locals, der hjælper brugere med vejledning og beskytter dem mod trolls og lignende.

Læs også Oculus Quest bliver opgraderet med hånd-tracking og PC-opkobling.

Gå til bund
Gravatar #1 - Qw_freak
27. sep. 2019 06:36
Lyder lidt dom det der Playstation pladder der kom hvor man kunne være "online" i en virtuel verden sammen med vennerne og lave ting...
Gravatar #2 - larsp
27. sep. 2019 07:02
Jeg tar' katten kl. 1:00 i videoen. Facebook kan beholde resten.
Gravatar #3 - Sed
27. sep. 2019 15:59
Der findes allerede en ren VR-udgave af Second Life. Den hedder Sansar. Udviklerne oplyser dog at de ikke har planer om at understøtte Oculus Quest, da elektronikken simpelthen ikke er kraftigt nok.

Jeg tror nu aldrig VR rigtig kommer til at slå igennem i sociale verdener, da det er mere behageligt at se på en monitor efter lang tids brug, og nogle ting fungerer bare bedre med mus og keyboard.
Gravatar #4 - CBM
30. sep. 2019 06:29
plus second life er temmelig overrated
Gravatar #5 - kblood
4. okt. 2019 20:23
Sed (3) skrev:
Der findes allerede en ren VR-udgave af Second Life. Den hedder Sansar. Udviklerne oplyser dog at de ikke har planer om at understøtte Oculus Quest, da elektronikken simpelthen ikke er kraftigt nok.

Jeg tror nu aldrig VR rigtig kommer til at slå igennem i sociale verdener, da det er mere behageligt at se på en monitor efter lang tids brug, og nogle ting fungerer bare bedre med mus og keyboard.

Det som har gjort Roblox så populært er jo så netop at alle har kunne spille det og udvikle til det. Så... Sansar kommer til at fejle og det er uden tvivl. Altså, hvis målet er at skulle være "Roblox for VR"... bare det at ikke understøtte Quest er et problem, men det er så også fordi de går efter grafik med en ret høj detaljegrad.

Har nu også på fornemmelsen at Facebooks nye platform heller ikke denne gang kommer helt til at slå igennem. For at den skulle gøre det, vil jeg mene de skulle gå efter at den netop ikke kun skulle være til VR. VR Chat er nogenlunde tæt på at være der hvor Facebook vil være med en online social VR platform. Men den har bare ikke tæt på de muligheder som Roblox har.

Ikke at jeg selv har spillet Roblox, men det er en kæmpe success blandt børn specielt ser det ud til. Men det som nok har været vigtigst for at Roblox er blevet så populært er at det kan køre stort set på ALT. Tablets, telefoner, browsere, computere af enhver størrelse.

Skulle ikke undre mig hvis der snart kom en VR version af Roblox og totalt overfusede hvad som helt Facebook kunne komme med. Men det kunne måske så få alle børnene til at stoppe med at være i VRChat og Rec Room. Det er der vidst en del der savner. Men hvis Roblox kommer til VR og til Quest, så giver det nok en god mulighed for at Horizon ikke er fyldt med børn fra starten af.
Gravatar #6 - TwistedSage
6. okt. 2019 20:27
Roblox understøtter allerede VR. Bare sæt Oculus til og start spillet ;)
Og ja der er VR chat, så Facebook Horizons ser rimeligt shitty ud.
Gravatar #7 - kblood
13. okt. 2019 11:26
#6 Måske... kommer an på hvor godt de gennemføre det og det vigtigste af alt er om de for folk til at bruge det. Hvis først det bliver populært kommer der jo hurtigt en eksplosion af content... men hvis det kun virker i VR, så er det nok allerede dømt til ikke at blive specielt populært... i hvert fald ikke de første par år.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login