mboost-dp1

Luxus Lan på toppen


Gå til bund
Gravatar #1 - Hjortdal
2. okt. 2003 23:51
Få et kig ind i krystalkuglen, og se hvad der kommer til at ske i det nye år. En af de store afsløringer er Basse-Lan 2004

Datoen er den 26 - 28 marts 2004, stedet er Skagen, i "Skagen Hallen" beliggende centralt i Skagen,
med få minutters gang til Stationen, og midtbyen.

På ovennævnte dato og sted vil der blive afholdt det første Basse-Lan 2004, som vi håber I vil være med til at gøre til en god oplevelse.

Der vil være plads til ca. 400 deltagere til dette LAN arrangement, som vil få et præg af at være et anderledes LAN, end dem man normalt kommer til. Der vil være mulighed for "anderledes" udfoldelser til LANet. Vi kan blandt andet nævne svømning, som en af mulighederne.

Så sæt omgående kryds i kalenderen, den 26 - 28 marts 2004, og kom til LAN på toppen.


Der vil blive afholdt konkurrence i Battlefield 1942 og Counter-Strike, med gode præmier til begge tuneringer, vi kan desvære ikke oplyse om præmierne på nuværende tidspunkt.

Der vil også blive afholdt masser af små sjove konkurrencer i alt muligt, det er jo kun fantasien der sætter grænserne.



Faciliteter:

* Døgnåbent cafeteria
* Gode overnatningsmuligheder
* Internet
* Bademuligheder
* Gode toilet faciliteter
* Svømmehal



Der er mange gode faciliteter i hallen, som alle vil være til rådighed under Basse-Lan 2004.
Husk nu at tage badetøj med, hvis du er en vandhund, da der vil være tidsintervaller, hvor svømmehallen vil være åben under LANet for alle deltagere. Disse tider vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Der vil også blive indlagt små konkurrencer der har noget med det våde element at gøre.

Cafeteriet vil have døgnåbent, og der vil på forskellige tider af døgnet blive serveret forskellige måltider. Fx morgenmad, middagsmad, og aftensmad. Derudover vil man døgnet rundt kunne få forskellige former for grillmad, og sandwiches. Madplan vil følge når datoen nærmer sig.

Der vil være masser af gode overnatningsmuligheder i forbindelse med LANet. Der vil blandt andet være madrasser, dyner og puder, der vil også blive mulighed for at booke pladser i soverum med køjesenge. Det eneste man som LAN deltager skal have med for at overnatte, er sengetøj (pudebetræk, dynebetræk og lagen).

Badefaciliteterne i hallen er helt i top, så hvis du skulle få lyst til et dagligt bad, er der slet ingen problemer der. Man bedes selv medbringe badehåndklæder og shampoo.

Ligesom alle de andre faciliteter er i top, er toiletfaciliteterne det også.

Internet forbindelsen forhandles der om.


Basse-Lan 2004
-----------------------------------------------------------

Dato:
26 marts 2004 kl. 15:00 til den 28 marts 2004 kl. 13:00

Adresse:
Skagen Kultur-og Fritidscenter
Kirkevej 19
9990 Skagen

Kontakt:
www.basse-lan.dk (coming soon)
[email protected]
#Basse-Lan @ Quakenet

Pladser:
400 stk.(minimum deltagelse for afholdelse er 100 personer)

Pris:
Ca. 300 kr.

Netværk:
100 Mbit
Internet forhandles.

Servere:
Battlefield 1942
Counter-Strike

Konkurrencer:
Battlefield 1942
Counter-Strike

Præmier:
bliver offentliggjort senere


Regler:
Rygning tilladt: Nej
Alkohol tilladt: Nej
Høretelefoner påbudt: Ja



Xplayn.com skriver:


... Få et kig ind i krystalkuglen, og se hvad der kommer til at ske i det nye år.

Sådan indleder multigaminging klanen Basserne deres annoncering af Basse-LAN, et stort dansk luksus LAN d. 26 – 28 marts 2004, hvor der vil være plads til 400 mennesker.

Basse-LAN vil tage plads i det rigtige Danmark, Jylland, nærmere betegnet nordjylland, og endnu nærmere Skagen:



Hallen hvor Basse-Lan 2004 afholdes hedder Skagen Kultur- og Fritidscenter. Idrætshallen er opført i 1972. der er 800 m2 gulvareal, 574 siddepladser og 6 omklædningsrum.

Der er 2 små haller, som er opført i 1986. De har hver et areal på 257 m2.

Cafeteriet er opført i 1972, hertil hører der 5 mødelokaler og 3 festsale.

Svømmehallen er opført 1977 der er et bassin på 25x15 meter, 2 bassiner på 7½ x 5 meter. I 1994 fik svømmehallen en vandrutschebane på 70 meter.

* Min. dybde 1,40 m
* Max. dybde 3,90 m
* Vandtemp. 27°C
* Lufttemp. 30°C
* Luftfugtighed 60-70%
Luksus siger du?

Basserne har sørget for det hele, til Basse-LAN skal man ikke vandre rundt med sin sovepose for at finde et koldt hjørne at sove i, Basserne har sørget for både madrasser, dyner og puder, foruden kan der bookes pladser i et specielt soverum med køjesenge (!), så som deltager skal du udover din PC kun medbringe et lagen foruden betræk til dyne og pude. LUKSUS!!1


c/p af faciliteterne:
* Døgnåbent cafeteria
* Gode overnatningsmuligheder
* Internet
* Bademuligheder
* Gode toilet faciliteter
* Svømmehal
* 100mbit Netværk
Basse-LAN vil konkurrencemæssigt fokusere på de 2 spil Battlefield 1942 og Counter-Strike, hvor der ifølge bassernes annoncering vil være gode præmier. Desuden lover basserne at der vil blive afholdt masser af små sjove konkurrencer i alt mellem himmel og jord.

Prisen for hele herligheden: 300kr


Vi fangede en af hovedarrangørerne Sjanten til en hurtig omgang q&a:

Hvordan fik I ideen til Basse-LAN?
Det er en længere historie... Men det hele startede med at Generalen og undertegnet sad og snakkede LAN efter FE#4, vi syntes det var hyggeligt, og at vi gerne ville prøve at lave et, vi gassede lidt med det, og så blev det ikke til mere...
Så gik sommeren og den blev overstået, så kom LAN tankerne op igen, efter, mange overvejelser, og lidt snak med vores fælles ven Per Guldager fra Skagen Kultur- og Fritidscenter, blev vi enige om at prøve, og så buggede vi hallen. Man kan godt sige det startede som en impulshanling, som der blev en realitet.

Det lyder som et luksus-LAN, er det en ny standard eller gør i det for at højne hygiejnen blandt computernørder, siden I vælger at lave det på denne måde?
Det er en blanding, vi i #Basserne er luksus mennesker, som godt kan lide at hygge os, med varm kakao og flødeskum, og da Hallen her i Skagen havde mulighed for at tilbyde madrasser, dyner og puder, og evt. køjesenge, så syntes vi det kunne være dejligt at lave et LAN som var noget ud over det sædvanlige. Og så syntes jeg personligt sådan noget som badeforhold til LAN's er elendige, så det satte vi os for at gøre noget ved :)

I har endnu ikke valgt at offentliggøre præmierne i de 2 konkurrencer, men lover at disse vil være 'gode' - noget fingerpeg om hvor gode? taler vi 10,000kr? 100,000kr? Penge nok til at trække udenlandske hold til, eller fokuseres her hovedsagligt på danske hold?
Præmiesummen får du mig ikke til at nævne så meget om i første omgang, da det endnu er noget som der skal gennemdiskuteres, men vi satser på meget fornuftige præmier, så det bliver attraktivt at komme til Skagen til LAN, og det skulle jo gerne være så det evt. kan blive en tradition.. Det med de udenlandske klaner er svært, så skal der jo mange penge på bordet., men vi ligger jo godt i forhold til Sverige og Norge, så der er da en mulighed for nordiske klaner, og jeg kan da fortælle at Battlefield.no allerede har vist interesse, og bragt nyhed om vores LAN... Men lad os se hvad tiden viser.. Vi er jo ude i god tid i forhold til mange andre LAN’s

Der er allerede en folkebevægelse i gang der kræver at se Fjotte/crosis tage vandrutschebanen iført kun leopard g-streng, er det noget du som arrangør kan love de hungrende masser?
Ja det skulle vi nok kunne betale os fra, vi kender nogle store folk, men der kan jo også laves en yatzy turnering mellem dig og Fjotte, så tager taberen turen i Leopard G-streng :P Jeg skal nok være spectator sammen med Generalen (Laust), vi vil gerne se Fjotte i G-streng da vi har set ham nøgen :P

Haha! Men inden vi slutter af, er der noget du vil tilføje?
Generalen, Per, og undertegnede håber at både Battlefield 1942 og CS scenen vil tage rigtig godt imod vores LAN, og at der vil komme mange besøgende til Skagen og nyde dette luksus LAN :) Der arbejdes selvfølgelig på at Cafeteriet vil servere varm kakao med flødeskum døgnet rundt :P.... Vi har også hørt rygter om at SoA vil komme til LANet, om det kan bekræftes, kan jeg desværre ikke svare på :P

Links:
www.klan-Basserne.dk
www.Basse-LAN.dk
#Basserne @ Quakenet
#Basse-LAN @ Quakenet
Gravatar #2 - Hjortdal
5. okt. 2003 02:51
Sker der slet ikke noget her inde eller hvordan ser et ud ??
Slet ingen kommentare fra alle de læsere der kommer her..
Gravatar #3 - Bubel
6. okt. 2003 06:41
Der er nok ingen der gider at læse de 3 sider du har pasted ind fra jeres hjemmeside.
Gravatar #4 - Hjortdal
6. okt. 2003 11:56
Bubel Det var da en dejlig negativitet :)
Gravatar #5 - Bubel
6. okt. 2003 15:26
Jeg talte bare om fakta.
Synd de er negative....

Prøv med en lidt kortere form.
Gravatar #6 - Xanthia
6. okt. 2003 16:01
Gravatar #7 - brislingf
6. okt. 2003 16:42
Man kan da kun sige luksus forhold:-D, hvad har i af erfaringer med at kører et party i den størrelse?

Men rammerne for at lave et fedt party er der..:-D

/brislingf
Gravatar #8 - Hjortdal
8. okt. 2003 03:01
Ja rammerne er der for at det kan blive et godt LAN.

Vores erfaringer er ikke de store med at afholde LAN's.
Men vi har nogle meget dygtige folk i ryggen som er vand til at afholde meget store LAN's.

Og vi er selv arbejdsomme folk som vil slide og slæbe for at det bliver godt :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login