mboost-dp1

RTG #3 - I efterårsferien.


Gå til bund
Gravatar #1 - EoniX
11. aug. 2004 13:29
Hej allesammen,

Så er der for alvor kommet gang i vores forberedelser til RTG #3. Så her skriver jeg lige en statusnyhed så i derude kan følge med i hvad vi laver og hvor langt vi er nået.

Først og fremmest har vi endelig fået en lokale kontrakt så det er 100% sikkert at RTG #3 nu vil blive afholdt i Amucentrets Kantineområde og i de tilstødende lokaler. Det bliver et væsentligt større areal vi kommer til at være i nemlig 1100 m2, og vi inviterer faktisk ikke flere personer end sidst, nemlig 250 personer, så der kommer ikke til at være nær så trangt som nogle havde det til RTG #2.

Dertil har vi vores fingre ude ved vores sponsorer, og alt tyder på at der også vil være gode sponsorpræmier denne gang. Dette gælder især i Casemod og VideoManiac konkurrencerne som I snart kan læse meget mere om på vores konkurrence sektion.

Vi er også blevet enige om at RTG denne gang vil være et 4 dages party, på i alt 72 timer. Datoer og tidspunkter for RTG #3 er nemlig som følger:

Datoer: 13-14-15-16. oktober
Start kl: 15:00
Slut kl: 15:00

Den samlede præmiesum kommer denne gang op på 15.000 kr. som der vil blive delt ud på disse konkurrencer:

Counter Strike 5on5:
#1 Præmie: 5000 kr.
#2 Præmie: 1000 kr.
#3 Præmie: Sponsor Hardware

Counter Strike 2on2:
#1 Præmie: 500 kr.
#2 Præmie: 200 kr.
#3 Præmie: Sponsor Hardware

DOD 6on6:
#1 Præmie: 6000 kr.
#2 Præmie: 600 kr.
#3 Præmie: Sponsor Hardware

Den store BomberMan Turnering - På storskærm:
#1 Præmie: 500 kr.
#2 Præmie: Cola
#3 Præmie: 1 pakke kiks :P
(Der vil blive holdt mange små turneringer, hvor sponsorhardware er på højkant)

Den store Tekken 4 Turnering - På storskærm:
#1 Præmie: 500 kr.
#2 Præmie: Cola
#3 Præmie: 1 pakke kiks :P
(Der vil blive holdt mange små turneringer, hvor sponsorhardware er på højkant)

De sidste 2 konkurrencer vil blive afholdt i vores hyggekrogsområde, som alle der var med til RTG #2 helt sikkert kan huske. Denne gang er der bare den forskel at vi har 2 playstations da vi har 2 områder hvor man kan hygge og spise sin mad, og som sagt tage sig en god kamp Tekken 4. :D


Internettet:

Denne gang har vi taget kampen op mod de dårlig pingtider ved online spil, og har derfor fået fingre i en 34Mbit Internet forbindelse, som meget gerne skulle kunne levere det nødvendige hul, så alle kan komme til at spille online upåklageligt.

Intranettet:

Vi vil ligesom de foregående gange benytte os af vores Olicom Crossfire 8711 Switches som vi nu efterhånden har en mindre hær af. Vi regner dog ikke med at koble dem sammen med 200Mbit da RTG #2 faktisk kørte fint med 100Mbit. Netværket vil være sat sammen af en god solid backbone, hvor vores servere kommer til at være koblet direkte på.

Angående servere så beder vi nu jer om at skrive til os, hvis I kan undvære hurtige maskiner, da vi gerne vil give lidt penge retur til dem der tager imod dette initiativ, og lader os bruge maskinerne som dedikerede combo servere. Vi skulle meget gerne have 12 CS servere når CS konkurrencen skal løbe af stablen, derudover så vi gerne at vi kunne sætte diverse FFA servere op. Skriv til mig på [email protected] hvis I er interesserede.


Kantinen og Kiosken:

Da vi holder RTG #3 i efterårsferien er det sådan at kantinepersonalet godt vil stå i kantinen og fungere fuldstændigt som hvis eleverne og lærerne ikke havde ferie. De er altså på fuld beredskab, og vil hver eneste dag være i kantinen og sælge ud af hvad alt hvad hjertet begære: Kantinen åbner hver morgen undtagen lørdag kl. 7:30 og har åben helt indtil klokken 14:00. I det tidsrum vil det være muligt at købe varm middagsmad bestående af RTG burgere (nammenam), pomfrites, varme retter, store gratinerede flütes, sandwichbrød, pasta, salat, pizza boller, pølsehorn og meget mere. Der kan også købes sodavand, cigaretter, frugt, slik, kaffe og the.... Ja der er meget at vælge i mellem.

Der vil være mere soveplads denne gang, som ligger lidt væk fra alt computer støjen, så man kan få en rigtig god nattesøvn, til dem der nu får brug for det. Det drejer sig om godt 250 m2 soveplads i gode opvarmede lokaler, for dem som nu vil have en god nattesøvn.

Billetprisen:

Denne gang vil billetprisen være noget dyrere, da både præmier og internet og lokaler er blevet forbedret.

Vi havde tidligere en vote hvor folk kunne stemme om de ville betale for 3 gange aftensmad i billetten, men det var der ikke den store interesse omkring, så derfor vælger vi at prisen i stedet for 300, bliver 250 kr. + (12 kr. gebyr) Ialt bliver det:

BILLETPRIS: 262 kr.

Der er masse af se frem til, og snart begynder billetsalget på billetnet. Men sæt kryds i kalenderen i efterårsferien, og vær forberedt på en rigtig god oplevelse.


Venlig Hilsen

RTG-CREW - Besøg os på www.rtg-party.dk
Gravatar #2 - ZeroCrash
25. okt. 2004 09:40
------- UPDATE -------
RTG er rykket til den 26-28 november og til nye lokaler men stadig 34Mbit Internet og gode bad og toiletforhold, Fede præmier og kanon HYGGE!
Så smut forbi vores website og læs om eventet, den nye adresse og det nye tidspunktet på WWW.RTG-PARTY.DK - Østjyllands LAN-party!

See U IRL @ Render The Games Party #3 - 26-28. november 2004!

Billetpris: Nedsat til 200kr.
------- End Of UPDATE -------
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login