mboost-dp1

google lancerer største chrome-forbedring i flere år / newz.dk

Google

Google lancerer største Chrome-forbedring i flere år – reducerer belastning

- Via The Verge -

Den nye Chrome-opdatering reducerer CPU-belastning med op til fem gange og forlænger batterilevetiden med op til 1,25 timer.

Chromes produktionsdirektør Matt Waddell meddeler på Twitter, at denne måneds Chrome-opdatering blive den største forbedring i flere år.

Den største forskel ligger i, at Chrome vil prioritere den aktive fane frem for faner i baggrunden, hvilket angiveligt kan reducere GPU-belastning med fem gange og spare batterilevetid med 1,25 timer.

Denne besparelse kan ske, selv om man har baggrundsfeatures kørende som eksempelvis musik og notifikationer.

Også loadingtider bliver forbedret. Chrome åbnes 25 procent hurtigere end før og loader hjemmesider syv procent hurtigere – alt imens der bliver brugt mindre strøm og RAM.

Den nye Chrome-browser inkluderer også tab search, som skal gøre det nemmere og hurtigere at lande på den ønskede side ved blot at indtaste få søgeord.

Også adressefeltet bliver udnyttet bedre fremover. Det vil være muligt blot at skrive “edit passwords” eller “delete history” i stedet for manuelt at skulle åbne faner med private informationer.

Den nye opdatering hedder Chrome 87 og er netop udgivet.

Gå til bund
Gravatar #1 - ToFFo
19. nov. 2020 11:57
Mindre RAM forbrug i Chrome? Drømmer jeg?!
Gravatar #2 - Wiking
19. nov. 2020 13:26
ToFFo (1) skrev:
Mindre RAM forbrug i Chrome? Drømmer jeg?!

Nej den er godt nok, den går fra 1GB pr. fane til 995MB pr. fane.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login