AppHarbor

Interview med AppHarbor

- Via newz.dk - , redigeret af Net_Srak

I den seneste lille måneds tid har tre danske udviklere bosat sig midlertidigt i Mountain View, Californien, USA, hvor de er en del af Y Combinator-projektet med deres software AppHarbor.

AppHarbor, der også er navnet på firmaet, er et PaaS-produkt, der er lavet som et modspil til Microsofts cloud-løsning Azure.

Vi har taget fat i den ene af udviklerne, Troels Thomsen, som vi kender særdeles godt her på redaktionen, idet Troels tidligere har været tilknyttet newz.dk som frivillig udvikler, og blandt mange her på sitet er kendt som Acro.

Det blev til en række spørgsmål, blandt andet omkring hvad det har betydet at blive en del af Y Combinator. De mere tekniske spørgsmål vil komme senere i et andet interview. Har du noget, du gerne vil spørge om, så skriv dit spørgsmål i kommentarerne.

Læs også: Dansk startup tager kampen op mod Azure

Gå til bund
Gravatar #1 - MiniatureZeus
25. jan. 2011 09:17
Er den her nyhed en teaser for en kommende artikel eller har i glemt at linke til den? Man skulle trykke på overskriften eller gå til kilde..
Gravatar #2 - Bllets
25. jan. 2011 09:19
Gravatar #3 - D_V
25. jan. 2011 10:23
Fedt at se et reelt interview ind i mellem nyhederne, og det er da rimlig sjovt at det lige er Acro...
Gravatar #4 - Tyrian
25. jan. 2011 10:52
Det lyder super spændende, og jeg vil helt sikkert kigge nærmere på det, når de kommer med en udgivelse!

Jeg studsede dog lige over noget: "Hvis du spørger mig, vil jeg ikke engang vide, hvilket versionsnummer jeg skal give den nuværende version". Generelt vil jeg mene, at når man kaster sig ud i sådan et projekt, er det forholdsvis vigtigt at have en ret omfattende versions styring. Ellers bliver det hurtigt noget rod..
Gravatar #5 - bjerh
25. jan. 2011 15:43
#4 http://appharbor.com/ !

Desuden forstår jeg ikke helt din pointe med, at det skulle blive noget rod fordi man ikke lige har styr på hvilket version-nummer man har på sin første udgivelse.
Gravatar #6 - Martin F
25. jan. 2011 16:01
#4 Selvfølgelig bruger de versionsstyring til deres kode. :)

Mon ikke hans svar nærmerer går på at de ikke har en fast defineret ramme for hvad der skal være implementeret for at kalde det et bestemt versions nummer.

De er på et tidligt stadie, hvor hvad der synes vigtigt idag måske ikke er så vigtigt om 1 eller 2 uger derfor er det formentlig svært at definerer, da der udvikles og udgives løbende hele tiden.

Det er ikke så afgørende hvad den nuværende version hedder.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login