apple rygter ar smart briller 2020 iphone 5g kamera 3d sensor arm baseret mac / Newz.dk

Unsplash

Bloomberg melder om ny billig iPhone til marts

Via 9to5mac -

Apple skulle angiveligt være på vej med en ny billig iPhone, måske SE2 eller 9’er – der allerede kan ses på markedet til marts.

Telefonen skulle være endnu en “billig iPhone”, ligesom Apples tidligere iPhone SE, men i denne omgang målrettet alle de iPhonebrugere der i dag render rundt med en iPhone 6, som ikke kan opdateres til nyeste iOS 13.

Den nye “billige iPhone”, kommer angiveligt med Touch ID i hjem-knappen, A13 processoren som iPhone 11 og et design der minder om iPhone 8 – dermed ligner den også iPhone 6 – hvilket også betyder den samme 4.7″ skærm. (mere…)

disney+ plus streamingtjeneste i luften dato prøve test holland land / Newz.dk

Disney

Disney+ kommer til sommer

Via mobil.nu -

Den danske lancering af Disney+ sker til sommer – og prisen bliver 6,99 € / måned

Disney har angiveligt flyttet deres tidligere forventede lanceringsdato, og er nu klar med en lidt mere fast lanceringsdato for deres streamingtjeneste Disney+.

Servicen kommer til Danmark “til sommer” lyder det og med en fast månedspris på 6.99€ – eller 69,99€ for et år. Priserne er endnu ikke i danske kroner, men vi må forvente det ligger deromkring. (mere…)

Pixabay

Ny app finder dit navn, baseret på ansigtet

Via CNET -

ClearView AI har udviklet en app (og database), der kan genkende mennesker baseret på deres digitale spor – og giver let adgang til navn, adresse, email og andre relevante oplysninger

Den bliver i skrivende stund brugt af ordensmagten, herunder også FBI, til at hurtigt identificere og finde informationer om andre.

Bag app’en ligger en database på over 3 milliarder billeder, som app’en har hentet fra Facebook, Youtube og mange andre services. (mere…)

Unsplash

Forskere skaber ilt fra (simuleret) månestøv

Rumstøv indeholder 40-45% oxygen (i vægt) og vil derfor være oplagt som kilde til ilt.

Endnu en rumnyhed rammer – europæriske forskere har formået at udvinde oxygen fra (simuleret) rumstøv.

Det vil i praksis betyde, at (endnu) en af de nøglekomponenter der er nødvendig for menneskets færden i rummet, kan hentes på månen.

Prototypen der er fremvist indtil videre, skal tilpasses månens mere ekstreme temperaturer, ligesom den skal testes på faktisk månestøv først. Processen involverer blandt andet at placere månestøvet (rigolit) med smeltet salt, varme det til til 950C og lade strøm passere igennem det, hvorefter ilt frigives
(mere…)

Pixabay

Hacker lækker en halv million server/IoT/Router-passwords

Via ZDNet -

En hacker har publiceret en liste med mere end 515.000 telnet login-oplysninger.

Login-oplysninger kan benyttes til at logge på servere, routere, IoT-enheder og andre “smart”-enheder.

Ophavsmanden til listen beretter, at den er genereret baseret på scan af IP-ranges for at teste om telnet-porten er eksponeret, hvorefter standard brugernavn/kodeord-kombinationer blev forsøgt – sammen med fabriksindstillingerne. (mere…)

Unsplash

Huawei: TomTom erstatter Google Maps

Via mobil.nu -

Huawei har været på udkig efter samarbejdspartnere der kunne erstatte Google Maps – det er nu fundet i TomTom

Den embargo der har stoppet Google i at samarbejde med Huawei, gælder ikke det hollandske TomTom.

Igennem samarbejdet med TomTom får Huawei en del af samme datagrundlag som allerede ligger til grund for Google Maps, da TomTom ejer TeleAtlas – der leverer kortdata til Google Maps. (mere…)

No Thumbnail

Sagen om Satoshi Nakamoto^Craig Wright fortsætter

Hvem Satoshi Nakamoto, hvem der faktisk er BitCoins ophav – kan (måske) blive en afsløret i den kommende tid.

Craig Wright afslørede i December 2019 flere detaljer bag ophavet om navnet Satoshi Nakamoto – i et yderligere forsøg på at cementere hans ret til Bitcoins ophav.

Problemet er, at trods flere ting kan pege på at det er ham der er ophavet, så er der endnu ikke er fremvist nøglen til de mere end 1 million BitCoins der gemmer sig i Satoshi Nakamoto’s bitcoin-wallet. (mere…)

Unsplash

UbiSoft sagsøger Rainbow Six Siege DDoS service

Via Hot Hardware -

Ubisoft har netop lagt sagt an mod en en service der tilbyder DDoS angreb af blandt andet Rainbow Six Siege.

SNG.one er navnet på hjemmesiden – og ejerne står nu til at skulle igennem et længere retsligt opgør. På deres side har de tilbudt abonnementsservices til 30$/mo for DDoS – hvilket Ubisoft nu aktivt slår tilbage imod.

Servicen reklamerer ellers kun med at man kan “stress-teste” sit eget netværk, men Ubisoft rapporterer at de har set et 93% fald i DDoS-aktivitet, efter de gjorde det klart at servicen stod overfor et retsligt opgør. (mere…)

disney+ disney plus downloadet indhold film serier beholde offline fjernet tjeneste rettigheder / Newz.dk

Disney

Disney+ har allerede over 40 millioner abonnenter

Via mobil.nu -

Det er umiddelbart gået godt med Disneys begrænsede lancering af Disney+, med 41 millioner abonnenter allerede.

TV-seere i andre lande kunne frustreret se på mens USA, Canada, Australien, New Zealand og Holland, fik adgang til Disney+, fik adgang til de hellige Disney-haller – specielt når den anmelderroste “The Mandalorian” og “Baby Yoda” fyldte en del i medie-billedet.

Nu melder Disney ud at deres begrænsede lancering, har båret frugt, i et sådant omfang at de allerede har opnået abonnenter svarende til en fjerdedel af hvad Netflix har. (mere…)

Internet Archive

Ejerne af WeLeakInfo arresteret – solgte personfølsomme data

Via The Register -

En nordirer og en hollænder er blevet arresteret for drive hjemmesiden “WeLeakInfo” – efter at have tjent næsten 1.75 millioner kroner på at sælge personfølsomme data

Siden reklamerede for blandt andet at give adgang til over 12 milliarder stykke personfølsomt data. Angiveligt skulle de personfølsomme oplysninger siden solgte, være blevet brugt til at udføre cyber-angreb i England, Amerika og Tyskland. (mere…)