mboost-dp1

Shutterstock

Adobe-aktierne styrtdykker efter købsaftale om at erhverve designplatformen Figma for 20 milliarder dollars

- Via cnbc -

Adobe meddelte i går, at det vil købe designplatformen Figma i en aftale til en værdi af omkring 20 milliarder dollars eller omkring 149 milliarder kroner. Adobe-aktierne sank herefter 17 procent – det største dyk siden 2010.

Det rapporterer CNBC. (mere…)

Shutterstock

TikTok vil ikke forpligte sig til at standse amerikanske datastrømme til Kina

- Via CNN Business -

Kinesiske TikTok afviste gentagne gange at afskære strømmen af amerikanske brugerdata til Kina og lovede i stedet at forpligte sig på at imødekomme nationale sikkerhedsproblemer.

Det skriver CNN Business. (mere…)

Shutterstock

Musk og Twitter skal mødes i retten

- Via TV 2 -

Twitter står fast på aftalen om at sælge mediegiganten, men Musk vil ikke købe og skal derfor mødes med Twitter i retten.

Det oplyser TV 2. (mere…)

Shutterstock

Et år senere har El Salvadors Bitcoin-eksperiment vist sig at være en fiasko

- Via The Conversation - , indsendt af arne_v

For et år siden blev El Salvador det første land til at lovliggøre Bitcoin som betalingsmiddel, men et år senere har det modige økonomiske eksperiment vist sig at være en fiasko, skriver The Conversation. (mere…)

Blue Origin

Ubemandet Blue Origin-kapsel lander sikkert efter New Shepard-raketfejl

- Via engadget -

Blue Origins seneste NS-23-flyvning gik ikke efter planen. Mandag morgen blev det private rumfirma tvunget til at afbryde den ubemandede mission, efter at en af dens New Shepard-raketter oplevede en uspecificeret “booster-fejl”.

Det rapporterer Engadget. (mere…)

Shutterstock

Tokyo planlægger krav om, at nye boliger skal have solpaneler fra 2025

- Via Japan Times -

Tokyo Metropolitan Government oplyste i fredags, at det sigter efter at håndhæve et nyt system fra april 2025, der kræver, at boligbyggere installerer solpaneler på nye bygninger og huse.

Det skriver The Japan Times. (mere…)

Shutterstock

Kryptovaluta kritiseres for enormt energiforbrug, men nu skifter Ethereum kurs

- Via DR -

En ny valideringsmekaniske kan skabe grundlag for et mere bæredygtigt kryptovaluta-marked, skriver DR.

Kryptovaluta har gennem årene mødt stor kritik. Ikke kun fra den traditionelle bankverden, men også fra klimaforkæmpere, og her midt i en global energikrise er den kritik formentlig ikke blevet mindre. (mere…)

Shutterstock

Kina planlægger tre missioner til Månen efter at have opdaget nyt måne-mineral, der kan fungere som fremtidig energikilde

- Via Business Insider -

Kina sigter mod at lancere tre ubemandede missioner til Månen efter at have opdaget et nyt måne-mineral, der kan være blive en fremtidig energikilde.

Det skriver Business Insider. (mere…)

Shutterstock

EU vil indføre krav for cybersikkerhed til smart-enheder i hjemmet

- Via Computerworld -

En ny cybersikkerhedslov skal ifølge Computerworld spare EU-borgerne for flere billioner kroner i omkostninger forbundet med cybersikkerhed.

Når et smart-køleskab eller et smart-termostat bevæger sig ind over EU’s grænser, skal det leve op til en række it-sikkerhedskrav. Ellers vanker der kæmpebøder og endda forbud. (mere…)

Shutterstock

Apple-CEO Tim Cook siger “køb din mor en iPhone, hvis du vil stoppe grønne bobler”

- Via The Verge -

Apples administrerende direktør Tim Cook afviste idéen om at vedtage RCS-beskeder for at stoppe de grønne beskedbobler, der opstår når Android-brugere sender beskeder til en iPhone-enhed.

The Verge har nyheden. (mere…)