hyperstealth.com

“Usynlighedskappe” er udviklet – igen

Via dr.dk -

Et canadisk firma har udviklet hvad de selv betegner som, en usynlighedteknologi – der virker ved at sløre objektet der befinder sig indenfor dens egen overflade.

Ved at benytte samme teknologi som vi kender det fra legetøj og pokemonkort med glimmer, har det canadiske firma med det nedtonede navn “Hyperstealth” – en virksomhed hvor navn og logo-design er solidt funderet i 90’erne – opfundet hvad flere medier rapporterer som en usynlighedskappe eller usynlighedsoverfalde. (mere…)

google screenwise meter app spionage dataindsamling facebook data ios brugere / Newz.dk

Pixabay

Google vil begrænse målrettede politiske reklamer

Via TechCrunch -

Ligesom Twitter, har Google bestemt sig for at ville begrænse reklamer med politiske budskabet, til den forstående valgkamp i USA.

Google begrænser muligheden for at målrette politiske reklamer til demografier og lover at gå efter åbenlyse falske udsagn. Startende fra december, vil Google kun tillade at man kan målrette en reklame til alder og postnummer. (mere…)

intel 10 10th gen x serie cpu processor 18 kerner billig halv pris 1000 dollars / Newz.dk

Newz

Intel ekskalerer: benytter andre fabrikker til 14nm

Intel har den seneste tid haft kraftige leveringsproblemer med deres 14nm teknologi til deres processorer, hvilket nu betyder at de må indkøbe fabrik-kapacitet ved tredjepart.

Mens konkurrenten AMD drøner ned i ministørrelse, med 5nm eller 6nm skemalagt i nærmeste fremtid, så står det helt anderledes til ved Intel, der i en lang periode har haft problemer med at følge med i produktionen af 14nm kerner, og nu ser sig selv nødsaget til at outsource endnu mere af produktionen til eksterne samarbejdspartnere.  (mere…)

CTRL-Labs

Ctrl-Labs: neuralt interface indenfor fem år

Via VentureBeat -

Direktøren for virksomheden Ctrl-Labs har udtalt at de regner med at have et neuralt interface indenfor de næste fem år.

Indtil videre er virksomhedens teknologi et armbånd der monitorerer og holder styr på brugerens impulser til armen, men Thomas Reardon, direktør for Ctrl-Labs, forklarer at deres armbånd kan så meget mere end blot monitorere. I et eksempel med Chromes Offline Dinosaur viser virksomheden hvordan enheden lærer selve bevægelsen på “space knappen”, men derefter begynder den i stigende grad at reagere på intentionen om en bevægelse, frem for selve bevægelsen. (mere…)

julian assange wikileaks stifter anholdt storbritannien london ecuador ambassade / Newz.dk

Wikimedia

Sverige dropper voldtægtsanklager mod Assange

Via MediaWatch -

De svenske myndigheder har nu valgt at droppe voldtægts-anklagerne mod Wikileaks stifteren Julian Assange. 

Voldtægts-anklagerne mod Assange der i sin tid satte Julian Assanges flugt i gang, er af de svenske myndigheder nu blevet droppet. Assange helt tilbage i 2010 sigtet for voldtægt og seksuele overgreb mod to svenske kvinder. I 2015 blev anklagerne om overfald forældet – og selvom anklagerne om voldtægt først forældes i 2020, dropper den svenske anklager nu sagen, der der ikke kan bygges en solid anklage op omkring beviserne. (mere…)

russisk rusland hacker erklærer skyldig 80 millioner personer data / Newz.dk

Pixabay

Brugerdata på 2.2 millioner spillere og finans-kunder lækket

Via Arstechnica -

Data 2.2 millioner brugere tilhørende Gatehub og EpicBot er blevet lækket online i følge Troy Hunt, der står bag “Have I been Pwned” servicen.

De første data lader til at indikere at der er tale om 1.4 millioner brugeres kontodata fra GateHub kryptovaluta sidens Wallet Service – samt 800.000 kontis fra en RuneSpace bot-leverandør kaldet EpicBot. Dataen indeholder brugernavn og kodeord, der er blevet krypteret med bcrypt. (mere…)

huawei google maps konkurrent til udviklere tjenester / Newz.dk

huawei

USA og Huawei forsætter 90 dage mere

Via mobil.nu -

Department of Commerce i USA har valgt at forlænge aftalen med Huawei i endnu 90 dage, dog igen i et begrænset omfang.

Muligheden for at benytte Huawai var ellers sat til at slutte efter den forrige 90 dages forlængelse, sat til at slutte i december – men nu er muligheden for at benytte og handle Huawei forlænget med endnu 3 måneder, frem til februar.  (mere…)

Ring.com

Ring lækker WiFi-kodeord

Via Arstechnica -

Under setup-processen af Ring dørklokkerne, bliver kodeordet til Wifi-netværket hvor Ring-enheden er koblet op, sendt i ren tekst – uden nogen former for kryptering.

Amazon har frigivet rettelser til softwaren der gælder både til smartphone og til selve ring-enheden selv. Problemet lå i et Ring enheden modtog opsætning alene via HTTP – og angrebet hvor dette kunne bruges ville inkludere at man får Ring-dørklokken til at glemme sin autorisation på netværket og dermed går i setup-mode. (mere…)

disney+ disney plus downloadet indhold film serier beholde offline fjernet tjeneste rettigheder / Newz.dk

Disney

Hackede Disney+ brugerdata til salg

Det gik hurtigt, men snart efter at Disney+ blev lanceret, begyndte de første brugerdata at flyde op til overfladen og sat til salg på lyssky hjemmesider.

Priserne for en kompromitteret konto ligger omkring 20 til 75 kr; eller gives gratis væk – hvor et almindeligt abonnement på servicen koster lige omkring 50kr. Der er formentlig ikke tale om en kompromitering af Disney+’s dataservere, men derimod brugerdata minet ved hjælp af enten bruteforce eller allerede kendte brugernavn/kodeord-kombinationer. (mere…)

No Thumbnail

USA vil blokere datalagring i Kina

Via engadget -

Senator Josh Hawley i USA har foreslået at gøre lagring af brugerdata og krypteringsnøgler ulovligt hvis den foregår i Kina – som en del af den foreslåede “National Security and Personal Data Protection Act”.

Virksomheder som TikTok og Apple, har begge brugerdata gemt på kinesiske servere, og det bliver af dele af senatet set som en sikkerhedsrisiko – også selvom det for Apples vedkommene kun er kinesiske brugeres data der er lagret i Kina. (mere…)