mboost-dp1

1337arts

Rapport: Rumvæsner kunne destruere menneskeheden på grund af drivhusgasser

- Via CNET News - , redigeret af Emil

Forskeren Shawn Domagal-Goldman, der arbejder for NASAs Planetary Science Division, har sammen med kolleger fra Pennsylvania State University udarbejdet en rapport, der måske giver menneskeheden endnu en grund til at nedsætte udledningen af drivhusgasser.

Rapporten “Would Contact with Extraterrestrials Benefit or Harm Humanity? A Scenario Analysis” fortæller nemlig, at den stigende udledning af blandt andet kuldioxid muligvis vil kunne sende et signal til andre væsner i rummet om, at vi er en hurtigt voksende trussel, og at de derfor vil udslette menneskeheden for at redde andre civilisationer.

Forskerne indrømmer, at situationen er usandsynlig, men at den måske vil kunne udspille sig i fremtiden, hvis mennesker engang får kontakt til andre væsner.

Rapporten opdeler mulige scenarier med kontakt mellem mennesker og rumvæsner i tre kategorier: Gavnlige, neutrale eller skadelige. De andre situationer i rapporten kan findes i den fulde afhandling på 33 sider, der kan findes på Cornell University Librarys hjemmeside.

Opdatering: Hele artiklen viser sig at bygge på misforståelser og ekstrapolering fra flere mediers side – Rapporten har ingen tilknytning til NASA, men er et fritidsprojekt lavet for sjov af en gruppe personer, hvoraf én af dem er postdoc hos NASA. Rapporten er en gennemgang af en længere række tænkte scenarier, der omhandler eventuelle intelligente rumvæsners interaktion med menneskeheden – heriblandt ét der omfatter rumvæsners reaktion på drivhusgassituationen.

Kilde

Gå til bund
Gravatar #51 - lorric
22. aug. 2011 14:21
FAT NU AT DET ER RAPPORT LAVET FOR SJOV AF EN NASA-MEDARBEJDER I HANS FRITID! DET HAR INTET MED NASA AT GØRE!
Gravatar #52 - fe950
22. aug. 2011 16:38
#51 vi diskuterer det sgu også i vores fritid.
Gravatar #54 - CBM
1. aug. 2021 12:13
overalt er der nu køer der nervøst tygger deres mad
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login