mboost-dp1

Sidebars

sony playstation 4 fuld cross-play andre konsoller pc xbox / Newz.dk

Activision Blizzard

Sony åbner fuldt op for cross-play på Playstation 4

- Via Wired -

Snart vil det være muligt for PS4-spillere at spille med Xbox-, PC- og mobil-spillere i mange flere titler.

For lidt over et år siden startede Sony deres såkaldte cross-play-beta på PS4, hvor “Fortnite” var det første spil, der understøttede muligheden for at spille på tværs af platforme – uanset om det er PC, mobilen, Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One.

Sony har ellers tidligere ikke været meget for at lade udviklere slå cross-play til i spil på PS4, men nu er beta-perioden officielt slut, og nu lader de alle udviklere, der er interesserede, slå cross-play-understøttelse til i deres spil på konsollen.

Siden cross-play kom til “Fortnite” på PS4 har spil som “Rocket League”, “Dauntless” og “PlayerUnknown’s Battlegrounds” også fået cross-play på Sonys konsol.

Senere på måneden kommer “Call of Duty: Modern Warfare”, der også har fuld cross-play mellem platformene, hvor spillerne i stedet grupperes efter, om de bruger controller eller mus og tastatur.

Et nævneværdigt spil, der har cross-play på alle platforme undtagen PS4, er “Minecraft”. Nu har udvikleren Mojang så mulighed for at slå funktionen til på PS4, men det er ikke sikkert, da udvikleren er ejet af Sonys konsol-konkurrent, Microsoft.

Læs også Sony når milepæl med Playstation 4: 100 millioner solgte konsoller.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ni
7. okt. 2019 07:12
Fedt!
Gravatar #2 - Zalon
7. okt. 2019 19:22
Hvis Minecraft ikke får cross play, så strider det da imod Microsofts egen kampagne.

Synes at det er et fint kompromis at matchmake i forhold til mus/gamepad i FPS, men de bør stadigvæk lade folk invitere og spille med venner.

For de fleste andre typer spil er det lidt underordnet, i spil som Rocket League er det nok ligefrem en fordel at bruge gamepad.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login