mboost-dp1

Sidebars

teslas opdaterede model s long range plus overgår lucid air i køredistance / newz.dk

Tesla

Teslas opdaterede Model S Long Range Plus overgår Lucid Air i køredistance

- Via Electrek -

Lucid Air overhalede tidligere i år Teslas Model S Long Range Plus i køredistance – nu svarer Tesla tilbage.

Tidligere i år opnåede Teslas Model S en køredistance med Long Range Plus (LRP)-modellen på hele 402 miles (647 km) på en enkelt opladning.

Få måneder efter svarede Lucid igen med deres elektriske luksus-sedan, som overgik Model S (LRP) med sine 406 miles (653 km) på en enkelt ladning. Samtidigt var den billigere end Model S med en pris på 69.900 dollars (ca. 438.000 danske kroner).

Konkurrencen fik Elon Musk til at sænke prisen på Model S (LRP) til 69.420 dollars (ca. 435.000 danske kroner). Den danske pris er dog 620.990 kr.

Med den opdaterede udgave af Model S (LRP) overhaler den Lucid Air i køredistance med sine 409 miles (658 km) på en enkelt opladning.

Tesla har endnu ikke ændret køredistancen på hjemmesiden, men transportmagasinet Electrek er kommet i besiddelse af et Monroney-klistermærke, som angiver en køredistance på 409 miles.

Den forbedrede køredistance lader dog til at gå ud over effektiviteten ved kørsel i byområder. Mens den nuværende model har 121 MPGe i by og 112 MGPe på motorvej, har den opdaterede version 119 MPGe i by og 113 MGPe på motorvej.

MPGe (Miles Per Gallon Gasoline equivalent) dækker over antal kørte miles i kilowatt-timer, som er en måde at måle et fartøjs effektivitet.

Det er angivet, at den opdaterede udgave produceres i november 2020, men det er endnu uvist, hvornår den kommer på markedet.

Læs også: Musk smider handsken: Lucid får Tesla til at sænke pris på Model S

Gå til bund
Gravatar #1 - MOA
25. nov. 2020 08:23
Bemærk i øvrigt prisen på 69 420 dollars.... Elon er bare en fantastisk troll :D
Gravatar #2 - CBM
26. nov. 2020 17:20
Hvis man kan hacke og fjernstyre enhver tesla og alt helt ned til vindues visker hastigheder skal koste månedligt abbonement og fast net opkobling plus deres øvrige tossestreger...

Så kan det være totalt ligegyldigt med deres biler
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login