Unsplash

Facebook udskyder lancering af dating-service i Europa

- Via Computer World -

Grundet et besøg af det irske datatilsyn, udskyder Facebook nu deres kommende europæiske datingservice.

Servicen skulle være lanceret i morgen d. 14. februar 2020, men er nu skrinlagt på ubestemt tid, efter det irske datatilsyn aflagde Facebook et besøg.

Facebook annoncerede først overfor datatilsynet at de ville lancere en datingservice, d. 4. februar, men uden at indsende den dokumentation datatilsynet ellers ville forvente at få sammen med en sådan service. 

Det er specielt mangler i forhold til den europæiske persondataforordning (GDPR), der har vakt bekymring i det irske datatilsyn.

Derfor valgte datatilsynet fysisk at besøge Facebook, hvilket har betydet at datingservicen nu ikke står til at blive lanceret foreløbig.

Undersøgelsen af Facebooks datingservice kommer samtidig med at det irske datatilsyn i forvejen er i gang med at undersøge selve Facebook, WhatsApp og Instagram.

Gå til bund
Gravatar #1 - Sn3akr
13. feb. 2020 09:31
Så Facebook vil gerne vide hvem der knalder hvem, og hvordan.. Skal der sælges flere reklamer til sexindustrien?
Gravatar #2 - chris
13. feb. 2020 09:34
Facebook annoncerede først overfor datatilsynet at de ville lancere en datingservice, d. 4 februar, men uden at indsende den dokumentation datatilsynet ellers ville forvente at få sammen med en sådan service.


Forventer datatilsynet at jeg indsender data, hvis jeg laver en datingservice?


Anywhoo, typisk Facebook :/
Gravatar #3 - dugfrisk
13. feb. 2020 22:10
.
Gravatar #4 - _tweak
14. feb. 2020 08:55
#2: fra kilden "der samtidig ikke havde modtaget nogen dokumentation for Facebooks procedurer, risikoanalyser, vurderinger eller lignende i forbindelse med lanceringen." - så umiddelbart ja, men hvorfor, ved jeg ikke. Måske fordi de er sat under skærpet opsyn så der gælder "noget andet" for Facebook; eller det kan være fordi Facebook plejer at sende informationen forud for implementationer :)
Gravatar #5 - CBM
15. feb. 2020 08:42
Sn3akr (1) skrev:
Så Facebook vil gerne vide hvem der knalder hvem, og hvordan.. Skal der sælges flere reklamer til sexindustrien?

Facebook forbereder sig til lanceringen af deres IoT buttplug
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login