fortnite the end seer rekord sort hul millioner epic games / Newz.dk

Fortnite / Twitch

“Fortnite” tiltrækker millioner af seere: Spil-verdenen forsvinder i sort hul (Opdateret)

- Via The Verge -

Opdateret d. 15/10:

Det sorte hul er lukket efter lidt mere end halvandet døgn, og ‘Chapter 2’ af “Fornite” er nu skudt i gang på den nye bane.

(Oprindelig artikel kan læses her:) Det er fortsat ikke muligt at spille et af de mest populære spil i verden. “Fortnite” er forsvundet ind i et sort hul, imens millioner så med.

I aftes så mere end seks millioner spillere med live, imens Epic Games afholdte deres såkaldte ‘The End’-event i “Fortnite”, hvilket gør det til et af de mest sete live-events nogensinde.

Ved slutningen af begivenheden, som man kan se nedenfor, ramte en meteor banen inde i spillet, hvorefter et sort hul opslugte spillets omgivelser. Nu, mange timer senere, er spillet stadig lukket ned, imens tusindvis af spillere kigger med og venter på, at der sker noget med det sorte hul.

Epic Games har endda slettet alle opslag på deres sociale medie-sider til “Fortnite”.

Det er forventet, at når man igen kan spille “Fortnite”, så vil der være tale om en helt ny bane, hvilket ikke er sket endnu i de to år, som spillet har været ude – imens den gamle velkendte bane er væk.

Imens man venter, er det muligt at indtaste den kendte Konami Code i “Fortnite” og spille et “Space Invaders”-inspireret minigame.

“Fortnite” er et af de mest populære i verden med mere end 250 millioner spillere. Spillet har længe haft in-game-fortællinger, der ændrede banen på forskellige måder, men det er første gang, at Epic Games har lavet et stunt i denne skala.

Læs også Sony åbner fuldt op for cross-play på Playstation 4.

Gå til bund
Gravatar #1 - mrtb
14. okt. 2019 08:44
Og så lige i efterårsferien. Jeg fornemmer en 13-årig eller to, der er pænt træt af det lige pt :D
Gravatar #2 - larsp
14. okt. 2019 09:15
Heh.. er det en omsiggribende server opgradering / omstrukturering, der kræver nedetid, som de har solgt på denne måde? Snedigt
Gravatar #3 - SukkerFri
14. okt. 2019 09:39
Det er en luder branche at være programmør til disse tjenester. Jeg håber nogle dages nedetid giver det pusterum der er tiltrængt.

På den anden side, de kan nu se micro transactions ikke længere tikker ind på kontoen og derfor skal de arbejde x3 i stedet for x2 tidligere :/
Gravatar #4 - fastwrite_1
14. okt. 2019 13:09
De har nok fået moralske skrupler over at de med alle deres psykologiske tricks har bundet millioner af unge menneskers hjerner til at bruge alt for meget tid på spillet, og derfor lukket ned.

/ironi kan forekomme...
Gravatar #5 - Claus Jørgensen
15. okt. 2019 08:32
Er 6m virkelig rekord?
Gravatar #6 - Andreas Ellemann
15. okt. 2019 08:56
#5 Nej, det er lidt misvisende, beklager. Har rettet det nu.
Gravatar #7 - CBM
22. okt. 2019 04:47
Jebus! Det er jo bare et spil!
Gravatar #8 - fastwrite_1
6. jan. 2020 15:59
#7 - uha... pas på med sådanne udtalelser.. ;-)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login