mboost-dp1

Sidebars

huawei mate 30 pro danmark 11000 internationale apps appgallery hms uden google / Newz.dk

huawei

Huawei gør klar til Mate 30 Pro i Danmark: Oppe på 11.000 apps i AppGallery

- Via Recordere.dk -

Der er nu 11.000 ikke-kinesiske apps i Huaweis AppGallery, der bliver alternativet til Google Play Store på den kommende Mate 30 Pro.

Det igangværende amerikanske handelsforbud mod Huawei betyder fortsat, at selskabets nye telefoner ikke har adgang til Google-apps, hvilket får direkte konsekvenser for den kommende Mate 30 Pro, der vil køre HMS (Huawei Mobile Services) og ikke have adgang til tusindvis af apps på Googles Play Store.

Derfor arbejder det kinesiske selskab på højtryk for at få flere apps på deres egen app store, AppGallery. Således har AppGallery nu over 11.000 internationale apps, og det inkluderer apps som Booking, UEFA Champions League, TikTok og CamScanner. 

I Danmark arbejder man også hårdt på at få udviklere til at integrere danske apps i AppGallery. RenKe, der er CEO for Huawei Consumer Business Group i Danmark, siger, at det er en løbende proces, hvor de rækker ud til app-udviklere inden for blandt andet bankvæsenet, transport, spil, rejser og shopping.

Der er også den fordel ved AppGallery og HMS (Huawei Mobile Services), at Huawei vil introducere en række nye produkter, der kører HMS, i Danmark i det første halvår af 2020 – og disse produkter vil formentlig arbejde godt sammen.

Huawei gør også igen opmærksom på, at deres eksisterende smartphones fortsat vil have Googles version af Android med GMS (Google Mobile Services). P30-serien får således EMUI 10, baseret på Android 10, i fjerde kvartal af i år, og andre nyere modeller får samme opdatering i det første halvår af 2020.

Huawei Mate 30 Pro kommer til Danmark i november, men det bliver, som nævnt, helt uden Google-apps. Den workaround, der til at starte med blev brugt til at få Google-apps på telefonen, er nemlig blevet lukket ned.

Læs også Google fjerner mulighed for at bruge deres apps på Huawei Mate 30.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ajukrezi
8. okt. 2019 11:41
at der er 11000 kan da ikke på nogen måde kaldes et kvalitets stempel.
men kan det tænkes at udvikle til android og huaweis egen ikke kræver de store ændringer?
Gravatar #2 - Skak2000
8. okt. 2019 12:30
#1
Antallet er ikke et udtryk for kvalitet. Hvis man kan tage de 10.000 bedste apps i Google Play. Så vil det nok rykke noget.

90% af apps i App Store og Google Play er garbage.
Gravatar #3 - fe950
8. okt. 2019 13:25
De kan måske starte med en engelsk version af deres appstore.
Gravatar #4 - syska
8. okt. 2019 22:34
Synes faktisk det på en eller anden måde er positivt at der kommer et alternativ til Google ...

Hvis bare de korrekte apps er der ... jeg skal bruge ca. 10 ... så ville jeg nemt kunne overleve ... de andre jeg har ville jeg på en eller anden måde faktisk ønske ikke var der ... så spilder jeg ikke så meget tid på det ... :-)
Gravatar #5 - p1x3l
9. okt. 2019 10:27
#4 spilder tid? :S hva faen laver du lige xD
#3 er der ...

største problem er vel ikke består safetynet test, så etc google pay, mobilepay og andre "sikre" apps vil aldrig virke, ved ik hor mange af netbankerne der kræver fon består men ja... https://www.androidpolice.com/2019/10/01/google-ap...
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login