mboost-dp1

facebook mark zuckerberg ansatte kritiserer retningslinjer politisk reklamer løgn åbent brev / Newz.dk

Wikimedia

Partier vil kunne give store bøder til sociale medier

- Via Computerworld - , indsendt af arne_v

Tre af folketingets partier vil øge muligheden for at give sociale medier bøder, hvis de ikke fjerner pædofilt indhold.

Det er partierne SF, DF og Radikale Venstre, der vil gå samme vej som den seneste foreslåede lovændring i USA – hvor sociale medier kan straffes yderligere hvis de ikke aktivt går ind og fjerner ulovligt indhold med børn.

Tidsrammen for at fjerne materiale skal være 24 timer fra materialet bliver opdaget af platformen – ellers foreslår partierne, at de ansvarlige sociale medier skal have en bøde.

Loven ligner desuden en tysk lovgivning der allerede er i kraft, hvor sociale medier er forpligtet til at fjerne denne type indhold indenfor 24 timer, ellers kan de modtage en bøde på op til 372 millioner kroner.

Gå til bund
Gravatar #1 - Vanvittig
27. jun. 2020 21:14
Og hvis man ikke betaler, så vil regeringen besætte USA med danske tropper og indlede en manhunt på Zuckerberg i hele amerika?
Gravatar #2 - arne_v
27. jun. 2020 21:25
#1

Hvis de ikke betaler så er deres forretning i EU i farezonen.

Alle de store amerikanske IT firmaer (Microsoft, Google, Facebook etc.) kæmper til sidste retsmøde mod bøder i Europa, men når der er faldet endelig dom så betaler de.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login