mboost-dp1

Sidebars

samsung galaxy fold løsning fundet hængsel ødelagte skærme lancering dato juni / Newz.dk

Samsung

Samsung har muligvis fundet løsningen på Galaxy Fold-problemer

- Via 9to5Google -

Samsung kan være klar til at udgive Galaxy Fold i næste måned.

I slutningen af april – en uge før, folk kunne købe den – valgte Samsung at udskyde deres foldbare Galaxy Fold-telefon – læs mere her.

Det gjorde Samsung, fordi en stor del af anmeldernes test-enheder endte med at gå i stykker. Men nu har Samsung muligvis løst de problemer, og de skulle være klar til en lancering i juni. 

Anmelderne opdagede to store problemer med skærmen på Samsung Galaxy Fold, som nu er blevet løst, ifølge det koreanske medie Yonhap News.

Det ene var, at der var et beskyttelses-lag på skærmen, der umiddelbart så ud som om, at det kunne pilles af. Det kunne det ikke, og skærmen gik i stykker, hvis man gjorde det.

Det beskyttelse-lag vil være lagt ind under skærmen på en måde, så det ikke er muligt at pille det af.

Det andet store problem, som iFixit demonstrerede, var, at området omkring hængslerne på telefonen var ubeskyttet, så der kunne komme jord og skidt ind under skærmen og ødelægge den.

De mellemrum vil være beskyttet helt, når telefonen endeligt bliver lanceret.

Ifølge Yonhaps kilder, så er Samsung ved at teste den nye version af telefonen nu.

Derfor regner Samsung med at kunne afsløre den nye lanceringsdato denne måned, hvorefter telefonen vil blive lanceret i juni.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ufomekaniker
16. maj 2019 09:49
Det går altså den forkerte vej med vores lommecomputere. Vi har nu fået en ordentlig bendable klods med notch og bump. Hvad bliver det næste vi skal udstyre dens minimalistiske design med? En udvendig antenne og stylus? Er vi ved at gå en æra i møde hvor det simpelthen flyder med den slags daller rundt omkring på ens smartphone?
Gravatar #2 - larsp
16. maj 2019 10:10
#1 Måske trækker de i den retning fordi de så kan trække i den anden retning om et par år og påstå at tynde og strømlinede phones uden bumbs er det nye hotte...

Der skal jo hele tiden findes på "nyt" ...

Men.. seriøst, tag nu og lav nogle kompakte, lækre smartphones, med gode specs. Når jeg går en tur i en elektronik butik ser jeg nærmest ikke en eneste model jeg er interesseret i... Uanset pris.
Gravatar #3 - Ajukrezi
16. maj 2019 10:50
#1 ja altså de har jo indset at gøre dem større ikke kan lade sig gøre mere uden at det bliver tablets, så noget skulle jo ske og istedet for noget praktisk fandt det på det der :)
Gravatar #4 - CBM
16. maj 2019 11:32
Og mig som fik at vide herinde ... at jeg bare skulle finde mig i det fordi firmaerne "vidste" hvad "folk" ville have... LOL

:o)

You made your beds, now lay in them


Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login