mboost-dp1

Sidebars

playstation now abonnement billigere prisfald pris danmark spil / Newz.dk

Sony Interactive Entertainment LLC

Sony sænker prisen for Playstation Now

- Via engadget -

Et abonnement til spil-tjenesten Playstation Now er nu faldet i pris i hele verden.

Sony kan tilsyneladende mærket presset fra alle deres konkurrenter, der enten har eller er på vej til at lancere abonnementsbaserede spil-tjenester.

Det er formentlig derfor, at de nu har valgt at sænke prisen i hele verden for Playstation Now, der tillader streaming og downloads af et spilbibliotek på mere end 700 titler. 

Før skulle man i Danmark betale 109 kroner for én måned, men denne pris er nu faldet til 80 kroner.

Denne pris falder endnu mere, hvis man køber for tre måneder ad gangen, hvor man så skal af med 195 kroner, og hvis man køber et år ad gangen, så falder prisen til 475 kroner – hvor man altså betaler under 40 kroner pr. måned.

Fire store titler er desuden blevet en del af tjenesten. “Grand Theft Auto V”, “Uncharted 4”, “God of War” fra 2018 og “inFamous Second Son” er nemlig PS4-titler, man nu kan få adgang til med Playstation Now – dog kun frem til 2. januar.

Sony vil fremover også tilføje nyere store spil, der er tilgængelige i ‘en begrænset periode’, sammen med de mange eksisterende titler, som aldrig vil forlade tjenesten.

Playstation Now konkurrerer mod andre abonnementsbaserede tjenester som Xbox Game Pass, EA Access, Ubisofts Uplay+, Apple Arcade og snart også Google Play Pass og streaming-platformen Stadia.

Gå til bund
Gravatar #1 - Qw_freak
3. okt. 2019 08:56
Nogen der har prøvet det?
Gravatar #2 - antimate
3. okt. 2019 17:57
Qw_freak (1) skrev:
Nogen der har prøvet det?

Kunne æreligtalt ikke være mere ligeglad er glad for min computer og kan det samme som konsol og meget meget mere og gerne billigere
Gravatar #3 - p1x3l
4. okt. 2019 10:47
Venter spændt på Stadia, har været inde og check PS now ud er et nej tak herfra.. Deres UI ligner Netflix i 2013.. Selve tjenesten ser ud til at være skod medmindre bor lige ved et datacentre (720p, lag og afbrud) .. Ska ha en ps4 for spille 1080p ehm godt så held og lykke med det..

Har købt mig et 49“ 4k... Nu må stadia godt se komme (forudbestilte I juni) 69 pr måned er til overleve, har ik haft konsol længe og min lappy er ved være halv gammel såh.. Faktisk aldrig rigtigt brudt mig om konsol synes ik køre godt når har være vandt til pc, og det der solgte mig på Stadia..

#2 og hva fuck rager det os/nogle så lad da vær med kommentere, og nej stadia kan nok mere end din comp medmindre du Ska ud opgradere og så ryger billiger argumentet især når du ska til power dit nye gear.. Stadia er ny platform ik bare ps4 i racks som sonys service, som kommer til være gratis i 2020 for 1080p stream..


Gravatar #4 - antimate
4. okt. 2019 12:19
#3 stadia=lag is real xD
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login