mboost-dp1

Sidebars

tesla køber ai startup deepscale selskab selvkørende biler udvikling 2019 computer vision / Newz.dk

Tesla

Tesla køber tilsyneladende AI-startup til selvkørende bil-udvikling

- Via cnbc -

Computer vision-selskabet DeepScale ser ud til at være blevet opkøbt af Tesla, der formentlig skal bruge det til at gøre deres biler fuldt selvkørende.

Teslas selvkørende bil-planer kører ikke helt på skinner. Elon Musk har tidligere sagt, at Tesla-biler ville være fuldt selvkørende inden året var omme, men den plan ser ikke ud til at holde på nuværende tidspunkt.

Men bil-producenten har nu tilsyneladende givet sig selv et skub ved at købe DeepScale. Det er et startup-selskab, som er specialiseret i AI-teknologi og computer vision, der er velegnet til de processorer, man har i biler.

Det erfarer CNBC, der også gør opmærksom på, at DeepScale-chefen Forrest Iandola inddirekte har bekræftet dette ved at skrive på LinkedIn, at han er blevet en del af Teslas Autopilot-hold.

Købet af DeepScale passer med tidligere kommentarer fra Elon Musk, hvor han kritiserede de LiDAR-systemer, som mange selvkørende biler bruger. Musk mener, at kameraer og computer vision-teknologi er nok til at gøre biler selvkørende.

Læs også Undersøgelse understøtter selvkørende Tesla-biler: Kameraer kan erstatte LiDAR.

Gå til bund
Gravatar #1 - EmilKampp
4. okt. 2019 04:41
Det bliver fedt at se de første, selvkørende biler på gaden. Det bliver godt for trafik sikkerheden.
Gravatar #2 - fe950
4. okt. 2019 05:46
Ja, hvis man er indforstået med at robotstøvsugeren overhaler bilen. Så længe bilerne ikke er forbundet i netværk.
Gravatar #3 - larsp
4. okt. 2019 06:35
EmilKampp (1) skrev:
Det bliver fedt at se de første, selvkørende biler på gaden. Det bliver godt for trafik sikkerheden.

Troller du? :)

Det bliver en hær af langsomme, kravlende biler der stopper for den mindste forhindring de ikke forstår til frustration for alle andre. Tror nu ikke der kommer fuldt ud selvkørende biler på gaden lige forløbig.
Gravatar #4 - EmilKampp
4. okt. 2019 07:36
Nej, jeg troller ikke. Jeg er helt ombord med ideen om selvkørende biler. Jeg ser en fremtid, hvor der bliver sikkert, hurtigere og nemmere.

De kommer ikke på gaden lige foreløbig, det tror jeg heller ikke der er nogen, som rent faktisk går op i emnet der tror på. Måske med undtagelse af Hr. Musk, som jeg synes er en ubehøvlet røv, så hans mening er ikke super vigtig for mig.

Men når det rigtigt kommer op at køre (pun intended), så ser jeg en fremtid, hvor vejen bliver sikrere og nemmere for alle.

Fremgang behøver ikke være perfekt, det behøver bare være bedre end, hvad det erstatter. I dette tilfælde, så er færdels-sikkerheden omkring selvkørende biler langt bedre end, hvad vi har på gaderne idag.
Gravatar #5 - Lasse O
4. okt. 2019 10:11
Selvkørende biler kan køre langt hurtigere, da hastigheden nu ikke betyder noget reelt, så længe alle omkringliggende biler snakker sammen, eller opservere deres opgivelser ordenligt. Om bilerne kører 110 eller 200 km/t er underordnet, hvis alle kører den samme hastighed.
Gravatar #6 - p1x3l
4. okt. 2019 10:34
#3 synes da mere din post minder om trolling, prøv du gå ind og se par vid af af nogle teslaer der køre istedet for lukke sådan noget negativt gammel mands pis ud

Når måske ikke komme fuldt selvkørende på gaden i år men summon feature er lige blevet udgivet så bilen selv kan navigere en p plads og komme til dig..

En de videoer så for måneds tid siden da der var kommet noget opdatering, en der testet selvkørende på veje i England og han påstod kunne tydelig mærke blev bedre og bedre, jo flere biler de har på gaden jo hurtigere oplæres AI'en.. Så det bare spørgsmål om tid..

Gravatar #7 - EmilKampp
4. okt. 2019 15:53
p1x3l (6) skrev:
jo hurtigere oplæres AI'en.. Så det bare spørgsmål om tid..


Et spørgsmål om tid før the singularity opstår på vejene =D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login